swifty


Nieuws
The Hangavan en Theater Water slaan de handen in elkaar. The Hangavan serveert sangria en mocktails tijdens de muziekavonden van Theater Water en organiseert één van hun hangavonden voor jongeren op onze Theater Water-site.


Een jaar geleden kregen 10 jongeren het idee om een clubhuis op te richten. Ze speelden met de idee een pop-up jeugdhuisje op te starten op de wei van de Veleplas. Van het een kwam het ander en de fantasie werd omgezet naar realiteit. Sinds augustus 2016 organiseerden ze voor vele Duffelse jongeren gezellige zomeravonden. The Hangavan geeft jongeren een plaats om tijdens de zomerperiode gezellig met mekaar te hangen op de wei. Je kan er aan democratische prijzen ook iets drinken of snacken. Deze zomer is The Hangavan terug met gezellige hangavonden en lekkere drankjes! Ze draaien ook mee tijdens het cultuurfestival Theater Water. De jongeren voorzien het publiek van sangria en mocktails. Daarnaast organiseert The Hangavan een hangavond voor jongeren op de site van Theater Water. Kom dus zeker eens een kijkje nemen en volg hun activiteiten op facebook.


#Spreadthehangavan #Spreadthelove
De ticketverkoop van Theater Water 2017 is van start gegaan.


Tickets voor de film Belgica (op zondag 13 augutus) bestel je via bosplus

De toegang tot de hangavond van The Hangavan (op zaterdag 19 augustus) is volledig gratis.


Ook tickets te verkrijgen bij de volgende afhaalpunten

- Dagbladhandel Carpe diem (Kerkstraat 30, 2570 Duffel)

- Drankhandel Prik&Tik (Binnenweg 261, 2570 Duffel)

- Klavertje 4 (Merodestraat 1 , 2570 Duffel)
Tijd voor verandering. Sinds april 2017 spreken we niet meer van Jongerencentrum Den Daak vzw, maar wel van Jeugdhuis Lanteirn. Niet alleen de naam veranderde, ook de werking van het jeugdhuis kreeg een nieuwe tijdelijke locatie.


In 2000 werd er vanuit Jongerencentrum Den Daak vzw een werkgroep opgericht voor de organisatie van het zomerse cultuurfestival Theater Water. Het concept ontsproot uit de geesten van twee Duffelaars, namelijk Bruno Sluyts en Kristof De Wit. Ondertussen groeide niet alleen het jeugdhuis, maar ook Theater Water uit tot een vaste waarde in Duffel.


Jongerencentrum Den Daak vzw ging eind maart 2017 na 34 jaar definitief dicht en wordt binnenkort gesloopt om plaats te maken voor een nieuwbouw. Om die periode te overbruggen, werd het sinds drie jaar leegstaande postgebouw door de gemeente ingericht als jeugdhuis.
Meer nieuws!


Theater Water trakteert deze zomer (13, 14, 19 en 21 augustus) op film, muziek en pure gezelligheid, met de film Belgica en muziek van Bash, Axl Peleman, Ronny Mosuse en de rising star Wally. Koop hier je tickets of ga naar onze facebookpagina.
Theater Water Duffel trakteert deze zomer op film, muziek en pure gezelligheid. Er werd niet alleen werk gemaakt van de site en de inkleding, ook het programma kreeg een boost met hulp van verschillende partners.


Doorheen de jaren groeide het festival uit tot een populaire vaste waarde in Duffel en krijgt het de steun van verschillende lokale organisaties, handelaars, Reynaers Alimunium en het Duffelse gemeentebestuur. Voor deze editie bundelen de organisatie, Bos+ (filmavond) en The Hangavan (pop-up jeugdhuis) hun krachten. Zo kreeg het programma van 2017 op een creatieve manier vorm.
De organisatie zet dit jaar volop in om de charme van Kasteelruïne Ter Elst en de gezelligheid van de site tot hun recht te laten komen. Theater Water 2017 wordt kleinschalig, charmant en amusant.


In 2017 bieden we onze bezoekers de charme van de kasteelruïne weer aan. De sfeervolle verlichting, inkleding en The Hangavan met mocktails en sangria zorgen voor een heerlijke zomerse hangavond. Na het programma kan je nog gezellig blijven hangen op het terrein. Theater Water zorgt voor een achtergrondmuziekje en voorziet je van een hapje en een drankje. De werkgroep roept ook op om zelf je comfortabele picknick- of strandstoel of dekentje mee te nemen. Samen maken we er een gezellige parkavond van.