swifty


Ons team


Het jeugdhuis is naast een ontspanningsruimte voor jongeren ook een experimenteerruimte waar je kan werken aan je competenties. Het jeugdhuis is sinds 1983 de plek waar de Duffelse jeugd regelmatig vertoefd. Samen organiseren de jongeren talrijke activiteiten die ze zelf bedenken en begeleiden.


Door de sterke samenhang van onze leden staat het jeugdhuis garant voor een hartelijke sfeer en vormt ze de basis van veel vriendschapen. We stellen dan ook graag ons gedreven team voor:swifty Dorien De Beukeleer, Dorien studeerde communicatiemanagement en is fiere jeugdbegeleider bij het Garageteater. Ze is ex secretaris van JC Den Daak en draagt cultuur een warm hart toe. Ze is dan ook al enkele jaren geëngageerd lid van de Theater Water werkgroep.
swifty Dieter Dewachter, Dieter werkt in de geneesmiddelensector. Hij is al jaren actief lid van jongerencentrum Den Daak. Vanaf dit jaar zal hij er mee voor zorgen dat het een topeditie zal worden.
swifty Arnout Verreth, Arnout werkt al vele jaren actief mee op Theater Water en is klaar om het vanuit een ander standpunt te organiseren!
swifty Steven Gielis, Steven werkt als onderhoudsman bij OCMW Duffel. Na een jaartje in het bestuur van het jongerencentrum trekt hij nu mee aan de Theater Water-kar!
swifty Casper Somers, Casper werkt als administratief medewerker. Hij heeft binnen het jongerencentrum Den Daak verschillende jaren mee gedraaid in de Raad van Bestuur. Hij heeft de functies van voorzitter en penningmeester uitgevoerd van 2013 tot 2016.
swifty Lize Sleeckx, Lize is leidster bij Chiro Duffel-Oost. Ze studeert momenteel Event- en Projectmanagement. Met haar kennis en haar jonge creatieve geest hoopt ze jongeren wat meer van cultuur te laten genieten.
swifty Nikolas Robbeets, Nikolas werkt in de automobielsector en heeft een passie voor het organiseren van leuke evenementen. Hij is sinds 2008 actief bij LochtFest. Sinds dit jaar vervolledigt hij het Theater Water-team.